Vamos AZ Run: Location & Times:

Start/Finish Line

Expo & Entertainment

Parking

Parking

Parking

Event Entrance - Enter Cesar Chavez Park Rd from W Baseline Rd between S 35th Ave & S 39th Ave

Cesar Chavez Park

7858 S 35th Ave

Enter event on Cesar Chavez Park Rd off of W Baseline Rd between S 35th Ave & S 39th Ave

Laveen Village, AZ 85339

Saturday, September 28, 2019

Event Hours

6 AM to 10 AM

Expo & Entertainment

6 AM to 10 AM
Make time to enjoy the exhibitors and entertainment. View expo for more information.

Race Day Packet Pickup & Onsite Registration

6 AM to 7 AM – 10K
6 AM to 7:15 AM – 5K
6 AM to 8:15 AM – 1K
View packet pickup for more information on pre-packet pickup & onsite registration including the location and time.

10K

7 AM – Lineup
7:15 AM – Start
7:30 AM – Start Disqualification
9:30 AM – Finish Disqualification
Run or walk within 2 hours from the 10K start time with an additional 15 minutes before the 10K finish disqualification time. View course info for additional course details.

5K

7:15 AM – Lineup
7:30 AM – Start
7:45 AM – Start Disqualification
9:15 AM – Finish Disqualification
Run or walk within 1.5 hours from the 5K start time with an additional 15 minutes before the 5K finish disqualification time. View course info for additional course details.

1-Mile

8:15 AM – Lineup
8:30 AM – Start
8:45 AM – Start Disqualification
9:30 AM – Finish Disqualification
Run or walk within 45 minutes from the 1 milla start time with an additional 15 minutes before the 1 milla finish disqualification time. View course info for additional course details.

10K & 5K Award Recognition

8:30 AM to 9:00 AM (Approximate) – Award ceremony at the expo – Overall – Top 3 Men, Top 3 Women, Top 3 Boys and Top 3 Girls – Chip Time

View awards for additional information.